Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΑΣ

Η αποστολή μας

Η εταιρία μας, Μετακομίσεις Μπατάλιας, έχει ως αποστολή τους ικανοποιημένους πελάτες, μέσω της ασφαλής μεταφοράς του εξοπλισμού σας. Εγγυούμαστε πως η μετακόμιση – μεταφορά των επίπλων σας και του εξοπλισμού σας θα γίνει με συνέπεια και χωρίς ζημιές!

Το όραμά μας

Το όραμα μας ξεκίνησε πριν 50 χρόνια, το 1975, όπου ιδρύθηκε η μεταφορική εταιρία Μετακομίσεις Μπατάλιας και μέχρι σήμερα συνεχίζει και παρέχει υπηρεσίες μετακόμισης στις καλύτερες τιμές σε όλες τις περιοχές της Αθήνας! Μεταφορές μετακομίσεις σε Αθήνα και σε όλη την Ελλάδα.

Υπηρεσίες

Παρέχουμε:

  • Μεταφορές – Μετακομίσεις
  • Συσκευασία
  • Ανυψωτικό
  • Αποθήκευση

Οι βασικές αξίες της εταιρίας μας

Η αγάπη και η προσοχή που θα θέλατε να δώσετε στα αντικείμενα σας κατά την μεταφορά τους, την δίνουμε εμείς μαζί με την πολυετή εμπειρία μας.
Είναι για εμάς προσωπική υπόθεση, αφού δίνουμε στα αντικείμενα σας την αξία που έχουν για εσάς.

Είναι τιμή μας που τόσα χρόνια μας επιλέγετε για την μετακόμιση του χώρου σας είτε βρίσκεστε στην Αθήνα, είτε στην επαρχία. Τιμή μας που κατά καιρούς έχουμε συνεργασίες με τράπεζες, θέατρα, παραγωγές ταινιών και εταιρείες.

Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε!

Μπατάλιας Ιωάννης
Διευθυντής

Ασφαλής και έγκαιρη παράδοση των αγαθών σας

Κάνουμε την μετακόμιση πολύ ευχάριστη εμπειρία σε ασυναγώνιστες τιμές, με συνέπεια στους χρόνους παράδοσης και με εγγύηση χωρίς καμία ζημιά

Θα χαρούμε να έρθετε σε επαφή μαζί μας και να σας λύσουμε κάθε σας απορία.

ΛΑΒΕΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ